Έργο Συλλογικής Χρηματοδότησης - Crowdfunding

 

Η Smartly & Co. εγκαινιάζει την νέα της προσπάθεια συλλογικής χρηματοδότησης (Crowdfunding), στοχοθετώντας άντληση κεφαλαίων ύψους €500.000 (πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ), για την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου σε νεοφυής επιχείρηση (Start-Up), με έδρα την Κύπρο και στοχοθετημένη δραστηριότητα σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Η δραστηριότητα εμπλέκει επιστήμονες τεχνολογίας και παραδοσιακούς επιχειρηματίες και/ή επενδυτές, σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων / υπηρεσιών, απευθυνόμενων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και βιομηχανία εστίασης.

 

Το προϊόν και υπηρεσία, αφορά την ριζική μείωση του κόστους και της γενικότερης προσπάθειας στην διαχείριση της συνολικής ποιότητας, καθώς και την διευκόλυνση στην απλοποιημένη και ταχεία εκπαίδευση του δυναμικού, το οποίο στους συγκεκριμένους κλάδους, ταλανίζει τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, λόγω της συχνής αντικατάστασης του.

 

Η χρηματοδότηση, έχει ελάχιστη δυνατότητα συμμέτοχης τα €1000 (χίλια ευρώ) και μέγιστη τις €10.000 (δέκα χιλιάδες ευρώ), χωρίς να περιορίζει την επανάληψη συμμετοχής ιδίων συμφερόντων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες προωθητικές παρουσιάσεις του προτεινόμενου συλλογικής χρηματοδότησης έργου.